Grattis!!

Idag gratulerar vi min storasyster Frida på sin 30-årsdag! Hoppas du får en helt magiskt födelsedag med många fina presenter=)


Trött...

Nu har jag precis fixat till Marcus i håret för han skulle vara med i tidningen imorgon=).
Har även stoppat i mig en massa godis och pepparkakor som det finns hur mycket som helst av i vårt skåp... Som inte hör till ovanligheten;).

Trött är det enda jag kan säga... ska gå i säng nu. Godnatt=)


Min älskade systerdotter=)

Gooo kväll...

Nu har jag ätit middag och är helt proppmätt=). Thaigryta med ris... Jag gillar verkligen den sortens mat!
Annars har jag inte gjort så mycket, förutom att jobba hela dagen=).

På fredag ska vi hem till adams föräldrar och äta mat.. Birgitta, Adams mamma gör jättegod mat alltid=). Efter det ska vi antagligen hem till Emma för lite spel.. Vi älskar spel och sådant, haha.
På lördag ska jag och Adam ut och äta på Bar Bee Q för där är det så god mat=).
Det kommer bli en mysig helg tror jag!

Är det någon som ska på halloween fest? Jag är inte bjuden på någon iaf... Jag som älskar att klä ut mig, haha. Jag och Adam var på maskerad förra året, vi var inte så läskiga iaf.. titta själv=)



Nu ska jag titta på tv=).

Kram, kram, kram


Läggdags

Nu är det minsann dags för mig att sova. Är helt slut och jag har ont i halsen. Inte konstigt med tanke på hur mycket kyla jag fått stå ut med i helgen=). 

Jag är jätteglad för alla sms och samtal jag fått under dagen=). Det är inte dåligt att fylla år inte...
Mamma, pappa, Jon och Amanda har varit här och grattat. Jag fick fina vantar, strumpor och pengar av mamma. av pappa pengar, farmor pengar, och en bodybutter av Jon=). Jag blev superglad för alla presenter! Jag bjöd på kladdkaka med glass och pepparkakor=). Supergott...

Emma var här också på eftermiddagen och jag fick en kruka med massa godis i=). Passar ju till godismonstret;). Jag fick även en receptbok som verkar ha många goda rätter att tillaga... Jag tycker det är så roligt!
Och.... när Adam kom hem från träningen gav han mig ännu ett paket=). Ett par vantar... så nu slipper jag frysa i vinter=). Glömde även skriva imorse att jag fick ett inslaget tuggummipaket av Adam, haha.

Fick omslagsbilden idag till singeln, men jag kan tyvärr inte lägga upp bilden. Ni får vänta och se... Superfin!

Borsta tanden och i säng, för imorgon väntar jobb=). Godnatt!

Här kommer några bilder under inspelningen i helgen.. Men inga bilder på mig...=).












Nu är videon klar...

Inte riktigt, men min del i jobbet är klar=). Nu ska den bara klippas ihop och sen kommer den ut. Låten Mary J släpps i samband med videon och den beräknas vara klar i mitten på november. Jag tog några bilder igår från inspelningen, men glömde sedan kameran i Saras väska. Så jag ska lägga in dom så fort jag hämtat den=).
Igår var det den sista dagen och jag tycker det har varit hur roligt som helst! Det skulle jag gärna göra fler gånger!

Och jag kan även säga att jag har nog aldrig badat så länge någon gång, haha. Och dessutom under vattnet... Ja jag undrar hur det kommer se ut=). Träningsverk har jag i hela halsen för att man legat i konstiga ställningar hela tiden, haha. Eller ja i hela kroppen=).

Deras manager Bruce kommer även att lägga in bilder från inspelningen, så jag tänkte ta någon därifrån. Det ska bli väldligt spännande att se hur den blir....




Artmade


Min födelsedag=)

22år idag och en mycket glad Emma har fått världens största paket på sängen=). Jag fick av Adam en lampa från kartell som jag länge velat ha=). Så jag blev super glad och vill genast se var den ska passa in... Dessutom har den min favoritfärg, nämligen rosa såklart!!!
Tack min Adde!<3


Den fina rosa lampan har jag fått till mitt hem=)


Äntligen hemma=)

Nu har jag precis kommit hem från ett riktigt bra firande på torget... Så mycket folk i vår lilla stad. Tyvärr hann jag inte till startskottet, så jag missade det roliga=). vi var inte klara med inspelningen förrän kl.halv tolv. Men jag fick se alla glada spelare och folk som dansade på scenen!

Vårt inspelande idag av musikvideon gick jättebra verkligen! Jag fick mycket beröm och positiv kritik, så jag är hur glad som helst. Det är verkligen jätteroligt! Jag har kastat mjöl, haft snökanoner över mig och en massa annat=). Det kommer bli hur bra som helst.. Men man känner sig lite töntig när man står och sjunger, haha. som tur är det inte min röst som hörs i låten sen=).
Imorgon är det samling klockan 9 så det blir till att gå och lägga sig nu!
Ska försöka ta någon bild imorgon och lägga upp=).

Sov gott mina vänner..

Pusspusspuss

Pirr i magen=)

Nu är jag lite nervös inför dages projekt=). Jag hoppas att det blir bra nu... Ska åka till salongen vid elva för att bli sminkad, sen bär det av in i skogen!
Har även gått en liten runda nu på morgonen för att lugna mig lite, haha. Har lyssnat på låten så många gånger nu, så jag kommer vara trött på den efter resans gång=).

Nu ska jag packa ner lite kläder och plocka fram vinterjackan.. Det kommer bli kallt att stå ut i detta väder.

Igår var vi förresten hemma hos Adams klasskompis Fredrik. Vi tittade på idol och badade tunna! Det var supermysigt.. Sju stycken trevliga människor var det som deltog! Det gör vi gärna om...

Ikväll ska även Mjällby Aif firas på torget här i Sölvesborg. I nästan alla skyltfönster är det pyntat=). Men jag missar antagligen det... Vi får hoppas på en seger mot Åtvidaberg idag som är den sista matchen för denna säsong! 

Hörs ikväll.....Haaaajjj

 


På svensk mark igen!

Nu är jag hemma igen  och det är faktiskt riktigt skönt=). Komma tillbaka till vardagen igen, men så går det några veckor och man vill iväg igen!

Idag har jag haft möte med producenten Andreas angående filminspelningen till musikvideon... Fick manuset och en massa information om helgens inspelningar=). Det ska bli riktigt roligt, och jag tror det kommer bli sjukt bra! Helt galna scener... Ni får se sen den sen när den kommer ut och det roliga är att den kommer sändas på Ztv och Mtv..
Så det blir mitt projekt till helgen att jobba med! Men jag är ledig på måndag eftersom att det är min födelsedag då=)=)=). Och jag älskar paket, haha.

Färgkurs väntas på salongen imorgon och det är alltid roligt med lite nya tekniker. Förresten så permanentade jag en kille idag och det blev hur coolt som helst. Kort i sidor, nacke och sen längre ovanpå som permanentades. Jag tror att lockarna kommer att slå igenom denna gång=). Fler och fler väljer att permanenta sig och det är verkligen roligt!!! Hoppas, hoppas på en litet avsked av alla platta hår;).

Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande=).

godkvällllll=)


Nastan som branda mandlar!

Idag har vi ocksa legat pa stranden och tagit det lugnt.. Det blev ganska mycket moln mot eftermiddagen, sa vi packade och gick hem lite tidigare=). Men det gjorde inte sa mycket faktiskt.. Solen tog lite val bra pa vissa stallen vilket ledde till att vi fick vila skinnet lite xtra=).

Poolen har vi aven testat idag och den var inte sa mycket varmare an i havet, men vi slapp all grus.. Det ar en fordel! Men fisken Emma badar hela tiden... Jag tror hon har varit mer i vatten an pa land, haha.

Igar hittade vi den restaurangen som vi letade efter och det var mycket god mat! Emma at tandbrax som hon gillade. Det var nagon fisk i sas med potatismos till och bakad potatis. Jag bestallde grillad sjotunga dar jag ocksa fick bakad potatis till! Riktigt smarrigt. 
Idag ar vi bada sugna pa pasta av nagot slag.. Vi far val se vad som lockar ur menyn=).

Har finns aven butikerna mango och zara vilket jag vill besoka. Ska vara lite billigare har eftersom att markena kommer harifran=). Sa det blir kanske nagon fin present till mig sjalv.. Det far man aldrig for mycket av!

Adam.. Jag tankte bara paminna dig sa att du inte glomt att vattna blomman i vardagsrummet, haha. Ibland ar du lite glomsk=).





Jobbigt att vanda sig pa denna=)


Laser i solen


Ha en fortsatt trevlig fredagskvall... Pussokram



30 garder varmt!

Idag har vi legat pa stranden hela dagen.. Det var superskont! Vi smorjde in oss bra sa brant oss har vi faktiskt inte gjort=).
Duvorna at upp Emmas bok medan vi badade och det var inte sa uppskattat, hahaha. Men det tyckte jag saklart var roligt!
Emma vill bada hela tiden och jag vill knappt bada alls. Hon kopte en badmadrass pa vagen till stranden, men den har jag anvant varje gang vi badat for att hon ska fa sallskap i vattnet. Sa jag ligger pa den och slipper det kalla vattnet medan Emma leker bredvid...

Vi funderar aven pa att gora nagon utflykt i dagarna.. Kanske aka och kolla pa delfiner, som dom inte ens kunde garantera, haha. Emma ville aka pa kamelsafari, men jag undrar det med hennes allergi! =)

Nu har vi duschat och gjort oss klara for att snart ga och ata. Vi ska leta efter en restaurang som Apollo rekommenderade i sin informationsbok. Vi bada ar sugna pa fisk och det stallet ska tydligen ha ett bra utbud! Me like!



Har dukas det frukost.. Sa smarrigt. Det hangde nybakade baguetter pa dorren nar vi vaknade.. Det ni!


Har flyter jag i det kalla vattnet =)


Lite av stranden i Puerto Rico=)

Ha det bra... solhalsningar fran Emma*2

Framme!!!

Nu ar vi antligen framme pa Gran Canaria! Jippy..
Flygresan gick kanon forutom att Emma gnallde lite for att hon inte fick satta pa sin telefon. Hon hade laddat over massa musik som hon hade tankt att lyssna pa under resans gang. Men det fick hon ej.. Dom har tydigen andrat sa man far inte ens ha den istalld pa flyglage.

Nar vi landat fick vi prata med en reseledare fran Apollo och hon sa att vi skulle aka till Puerto Rico, alltsa den sodra sidan av Gran Canaria. Hon sa aven att det var ett mycket fint hotell som vi ska bo pa. Sa nar vi hoppade av bussen och klev in pa hotellet som heter Lufesa blev vi glada! En fin lagenhet med en jattestor terass pa tredje vaningen! Pool har vi ocksa, men vi ska forsoka ta oss till havet! 
Dessutom far vi sitta har pa intrernet alldeles gratis.. Det ar inte alltid man stoter pa saker som man inte behover betala for..

Nu ska vi ga och handla lite mat och dricka infor morgondagen.. Eftersom att vi precis fatt veta var vi ar, haha. Sa aterkommer vi med mer information imorgon!

Sa om ni har nagra bra tips pa stallen eller ngt annat trevligt sa bara skriv till oss, haha....

Forresten.. Har ar 25 grader varmt sa ni behover inte oroa er for att vi fryser..


Emma nar vi star och vantar pa vara vaskor i Las Palmas!

Har ar var frascha toalett, hehe

Lite av kok och vardagsrum


Var bauta terass..

Har ligger jag i badrocken som hangde till oss pa toaletten.. Riktigt bra!

 

Vi hors imorgon mina vanner! God natt! Eller inte....


Hej Svej=)

Nu är det slutjobbat för mig en vecka=). Imorgon bär det av mot varmare breddgrader.. Jag håller på att packa just nu, men det var så jobbigt att jag fick ta en paus. Det känns konstigt att leta fram sommarkläderna igen=).
Min väska blir nog tyvärr fullproppad med saker iaf, haha. Som jag anade, men någon gång ska jag lyckas=).

Adam och jag sitter och tittar på Simpson som jag tycker är världens tråkigaste serie.. Fattar inte hur man kan tycka det är roligt! Bättre med two and a halv men;).

Nu ska jag fortsätta med mitt packande! Jag ska försöka uppdatera bloggen när jag är iväg.. Ha det så bra i kalla Sverige så ses vi om en vecka=). JIPPPY=).


Min ansiktiskräm var slut så jag köpte ny=). Denna är superbra verkligen! Att rekommendera.
Den är bra för känslig hud, som ger mycket fukt till huden, stimulerar läkning, cellförnyelse, collagenproduktion och ger ökad elasticitet. Även en effektiv antiåldrande produkt.

 
Dessa tar jag även med mig till värmen=) Solfaktor 50 och 30 till ansiktet. Vi hoppas nu på bra väder..=)


Hej Svej!


Magen är kass igen!

Igår hade jag magsmärtor igen.. Det började vid tio på kvällen och vid ett väckte jag Adam. Då hade jag så ont att jag grät, så vi fick köra till akuten.
Det var inte mycket folk just den natten som tur var, annars hade vi aldrig kommit därifrån. Vid tre tiden var vi hemma igen..
Läkaren sa att det kunde vara vad som helst som spökar i magen, men han trodde att det var tjocktarmen som vred på sig och att man då kan få magsmärtor. Han sa att det kan vara vanligt i min ålder och att det finns inte så mycket att göra åt. Det kanske går bort med tiden..
Det andra alternativet skulle vara gallsten, så jag kommer att få en kallelse till röntgen för och kolla.. Så det var ju bra. Men så länge fick jag fibertabletter utskrivna för att det kunde kanske hjälpa.. Vi får se vad som händer, men jag tänkte börja med tabletterna efter semstern..

Idag är jag alltså jättetrött eftersom att jag inte fått så mycket sömn. Jag hade kunder inbokade imorse som jag var tvungen att ta=). Men snart är det semster!!!=)=)=).

Idag ska jag laga god torsk.. Vi får väl se vad som bjuds till? Kanske lite fluffig potatismos och rivna morötter med lingon=). Mums!

Kramkramkram

Utklassning

Nu har vi ätit middag. Eftersom att vi inte orkade göra risotton igår gjorde vi det idag istället. Super duper gott=). På vägen hem från fotbollslirandet köpte vi kanelgifflar och pepparkakor! Vi älskar allt som är sött här i denna familljen;).
När vi spelade så gick det inte superbra för min del.. Blev tunnlad typ 4ggr av Adam. Så det var lite jobbigt faktiskt, men jag är lika glad för det. Man kan ju inte jämföra korpen med allsvenskan=). Några enstaka mål kunde jag tillföra men inte mer.. haha.

Det jobbiga nu är att det finns hur mycket disk som helst i köket och ingenting är insatt där det ska vara. Så nu har jag lite ångest för att behöva gå och göra det.. ska försöka sätta Adam på arbetet;). Han är lite bättre än mig på att diska..

Mjällby spelade mot Vasalund idag och förlorade med 2-1. Adam är fortfarande lite skadad så han slapp följa med dit, vilket betyder att jag har fått haft honom hemma för mig själv hela helgen=).
Helt galet att lilla Mjällby gått upp till allsvenskan! Tror inte man fattat det riktigt än... Och det är verkligen Mjällby Aif som sätter Sölvesborg på kartan=).

Trevlig söndag!


Dåligt jobbat Sverige!!!

Ingen bra match igår.. Som jag anade=). Vi satt hemma hos Emma i Bromölla med en massa popcorn, godis, choklad och chips. Jag hade så ont i magen när vi åkte därifrån, haha. Men det är det värt..
Vi sov hemma hos Adams föräldrar för vi har nämligen passat på att tvätta lite där hemma=).

Idag ska vi spela lite fotboll som Emma har tvingat med mig på, haha. På hörviks plan ska vi lira lite.. Adam ska också vara med så jag hade tänkt att köra över honom;). Jag har inte riktigt vågat visa mina fotbollskunskaper för honom än, eftersom att det kan försämra hans självförtroende lite..haha. Jag återkommer med slutresultat!
Jag sitter här och laddar med godis och tacopaj så att jag ska springa ifrån alla..

Funderar på att börja skriva packlista inför resan.. Men jag brukar aldrig hinna=). Har lovat mig själv denna gången att bara ta med det nödvändigaste.. Vi får väl se hur det slutar...=).


Imorgon ska jag jobba med mina underbara kollergor igen=) Här är dom förresten..


Och detta är galningen jag ska åka på semster me..

Sverige-Danmark

Nu har jag kommit hem från mitt corepass. Mycket bra träning måste jag säga=). Har även träffat Fia en liten runda som allitid är lika trevligt!
Har tänkt att fixa med mitt skåp jag har köpt. Ska slipa lite och greja, men har jag har Adam med mig går det fortare iaf=).

Ikväll ska jag tillaga risotto med kycklig. Min favvo just nu, haha. Och jag har även lovat att titta på Sverige matchen. Trots att jag egentligen inte vill och tycker de är kassa. Så man kan ju hoppas på en bra och underhållande match.

Nu ska jag fixa lite lunch som jag och adde ska äta. Jag är superhungrig=)

Ha en trevlig lördag=)

JIPPPY

Nu är det bokat! På onsdag åker jag till värmen med Emma som sällskap  och det ska bli så skönt=).
Har varit och köpt solfaktor 50 som jag ska ha i ansiktet, så nu slipper jag bränna mig=). Har även handlat ny rengöring till ansiktet för det gamla var slut.

Jag fyller snart år och många har frågat vad jag önskar mig, men jag har inte en aning.. Men jag lovar att tänka ut ngt bra!=)

Nu ska jag kolla på inlåst.. så dåligt men det finns inte så mycket annat, haha. Sen blir det till att borsta tanden och efter det i säng.


Denna fina kanelbulle fick jag på morgonen förra året jag fyllde år=)

Cran Canaria???

Nu har jag letat och letat och hittat en resa till Gran Canaria på onsdag nästa vecka=). Så nu kanske det blir en veckas semester för mig också. Emma P ska följa med och jag väntar bara på hennes klartecken=)=)=). Hoppas, hoppas! Det hade varit riktigt skönt nu.

Igår kom Love till mig i artmade och lämnade skivan med deras nya låt på. Det är alltså så att jag ska vara huvudpersonen i deras musikvideo.. Sjukt bra låt måste jag säga=). Så jag måste lära mig texten, men den stora frågan är om jag kan agera bra. Har inte någon erfarenhet av det alls.. Men självklart ska jag göra mitt yttersta, så får vi väl se om jag blir godkänd och får vara med på tv, haha. Återstå och se. Har fått datum och allt till inspelning och det är snart=).

Idag börjar jag jobbet klockan tolv... Så  nu ska jag ta mig en lång frukost med min Adde.



Uppdatering

Jag har varit så dålig på att uppdatera! Har fått tillsägelse av syster så jag får väl bättra mig=). Förr förra helgen var faktiskt jag och Adam på besök hos Frida, Mattias och Mysan. Det var en helt underbar helg och vi blev uppvaktade till tänderna=).
En massa god mat och helt galet mycket godis! I gbg har dom nämligen den bästa godisaffären, haha. Så jag den största godisgrisen av dom alla köpte så mycket godis att jag nästan inte kunde stänga påsen!
Världens största kanelbulle och chokladbolle köpte vi också! Jag har aldrig sett så stora..
Jag fick även följa med Mysan på babysimskolan. Hon var så duktig så...

På söndagskvällen åkte vi hem och när vi kör så står det helt plösligt världens största älg på vägen. Vi tutade på honom, men han bara tittade rakt in i bilen. Efter ett tag joggade han sakta förbi och vi kunde sakta men säkert fortsätta vår färd hem.
Men det hela var inte över än.. När vi nästan var hemma hoppar det fram en katt på vägen och vi var ännu en gång nära på att köra på ett djur. Lyckligt nog så slapp vi bli mördare...

Här får Mysan lite mat innan hon ska sova=)

 


Här leker jag och Mysan med alla hennes fina leksaker



Mysan och hennes snygga mamma


Adde och Mysan




Mysan badar=)


RSS 2.0