Luftslottet som sprängdes

Ikväll är det dags för bio. Det hade jag nästan glömt! Tredje filmen nu och jag längtar tills ikväll!!



Det blev inga varma mackor till frukost för att jag bakade supergoda scones istället=).


Humor?

Detta är vad Mjällbys fotbollslag håller på med.. Adams humor...

STRYKTIPSET




Godmorgon

Dags att vakna och jag hade tänkt mig att sova länge idag, men det gick inte!=).

Varma mackor är poppis i denna lägenhet... Adams favorit ser ut såhär.. En klämd macka med svampbob! HAHA!


Första Advent

Det är den dagen imorgon då alla ska låta sitt första ljus på staken brinna. Men inte för mig och Adam för vi har ingen än. Det blir till att skaffa julesaker och pynta! Jag har redan satt upp en del saker, men inte allt. Det sista får bli imorgon så det kan bli lite mys här..
Skogsvandra efter mossa är tanken imorgon som ska vara till min adventljusstake.. Men om det regnar så kan man plocka en annan dag;).

Carolas julskiva tycker jag mycket om och tänker skaffa mig den imorgon så det blir lite stämning;).

Nu är sängen renbäddad och imorgon väntas nya juluppdrag så det är bäst att sova!

Godnatt=)





Jag fick en julstjärna av mamma idag och den har jag planterat så fint=)


Köttbullar

Är så otroligt gott!!! Vi åt hur mycket som helst så nu har vi ont i magen=). Mamma hade även bakat en saffranskaka till efterrätt som var hur god som helst! Sen en massa godis på det, haha. Mätta och belåtna kan man lugnt säga=). Och vi återkommer gärna en annan dag med återigen tomma magar...


Robinson var sådär. Tycker att det var bättre förra säsongen, men man kanske inte ska uttala sig efter bara andra avsnittet.


Adam har varit hur duktig som helst idag här hemma. Han har städat lägenheten, men också tvättat hela dagen. Jag är jätte glad för det! Så en stor guldstjärna till Adde! Det är han värd;).




Kitchen Aid

Jag och Adam sitter och äter Spagetti med köttfärs... Supergod mat tycker vi! Vi tittar även på idol och ska sedan kolla på sen andra fillmen av Johan Falk. Igår tittade vi på den första och den var sjukt bra!

Har även inhandlat några julklappar idag vilket jag är väldigt nöjd med=). Denna önskar jag mig i julklapp... Då kan jag baka många goda kakor och bröd=).


Imorgon är det jobb igen och efter jobbet ska vi julpynta=). Men klockan 19.00 ska vi befinna oss hos mamma i Bromölla. Vi ska äta god mat och titta på Robinson=). Jag har fått välja mat och det blev köttbullar, potatis  och sås! Det är så gott med mammas mat!

Goookväll...

Heja Heinz!

Jag var med i en tävling där man kunde vinna Heinzprodukter.. dessutom kan jag fortfarande vinna ett minikylskåp fyllt av Heinzprodukter=). Hoppas hoppas! Jag skulle skriva ett recept på max 140 tecken där någon av Heinz produkter fanns med=).  

Högsta vinsten är ett Minikylskåp fyllt med Heinzprodukter! Men du kan även vinna jubileumsflaskor och jubileumsburkar. Jag kommer att dra hela fem stycken vinnare av flaskor och burkar.



Och vinnarna är..

Stort Grattis säger jag till:

Emma
Andreas
Karin
Camilla
Emma Nilsson

Man tackar...Hehe

Födelsedagspresent...


Denna fina korg fick jag av syster i födelsedagspresent. Och eftersom att vi inte träffats förrän nu så fick jag den i helgen=).



Även två fina kökshanddukar från Marimekko=).

Jag blev så glad!

Filmtips!

Jag har fått filmtips.. Johan Falk filmerna ska vara superbra! Och jag som tycker om alla Beck filmer... Dessa skulle tydligen vara bättre=). Det finns 6 stycken filmer, så jag ska minsann ta och hyra allihop=).

Idag är det segt att gå upp... Men jag ska lägga mig tidigt ikväll hade jag tänkt! Måste bara ordna lite med min garderob;). Det är nämligen lite svårt att hitta vad man ska där, haha.


Ny sida

Jag och min syster Frida har startat en gemensam blogg där vi skriver om skönhet utifrån hår, hud och smink. Varmt välkomna dit. Miss My Beauty heter den. Klicka på namnet så hittar ni den.


En underbar helg...

Ihelgen var vi på besök hos syster, Mattias och Mysan=).



Mysan äter gröt=)

 



My gillar inte blixten=)



Jag försöker underhålla My



Roligt och bada



Besök på Nk där Fridas vän Maria jobbar med blommor. My tyckte blomman var rolig att ta sönder=).

Frida och My


Inspelning

Här kommer några bilder under inspelningen.. Nu kan jag äntligen visa er=)
Min läskiga make up=)




Länk till Mary J

http://www.youtube.com/watch?v=QZO00iEW9Ek

Tack för alla fina kommentarer jag fått under dagen=).

Idol mys och äntligen fredag=)

Imorgon är äntligen helgen kommen och det är dags för fredagsmys. Jag och Adam ska efter mitt arbete hem till hans föräldrar och äta mat=).

På lördag ska jag sedan jobba och efter det bär det av mot Gbg! Jag och Frida ska ut med tjejgänget och festa till det ordentligt;). Adam, Mattias, Mysan ska vara med grabbarna och titta på fotboll..=).

Nu ska jag försöka somna lite tidigare idag! Förstår inte varför jag inte kan somna....

Imorgon kommer jag lägga ut länken till musikvideon så att ni kan titta om ni inte sjävla orkar söka=).

Godnatt mina vänner!

Titta vilken prinsessa jag ska träffa i helgen=)

.
.
.
.





FÖR JAG HAR SETT DEN!!!

Nu har jag sett musikvideon och den blev så sjukt bra! Imorgon släpps den och alla andra också kan se! Imorgon eftermiddag finns den att titta på....=)=)=)

Recept

På min berömda spenatsopppa;)..

Det här behöver du:

 

1 paket (à 450 g) djupfryst hel bladspenat

1 gul lök

1 msk smör

2 msk maizena

10 dl vatten

2 hönsbuljongtärningar

1 dl matlagningsgrädde

1 krm peppar

4 ägg

 

Gör så här:

 

Smält smöret och stek löken utan att den tar färg.

 

Tillsätt maizena och rör om. Tillsätt vatten, buljongtärning, den mer eller mindre frysta spenaten. Om du vill kan du ta en paus här och låta soppan vänta på att det är dags för middag. Spenat ska inte koka för länge eftersom den blir lite onyttig då, därför är det bättre att avvakta om du inte ska servera soppan direkt.

 

Koka upp och låt soppan koka i 10 minuter. Koka samtidigt äggen (6 minuter från att vattnet kokat upp är ganska lagom).

 

Tillsätt grädde och peppar och koka ytterligare 2 minuter. Servera med nybakat bröd.

Alla kan göra fel..

Men.. Så var inte fallet med spenathistorien. Jag frågade Adam om man kunde mixa en kokande soppa? Adam svarade att man självklart kunde göra det och att den borde bli godare! Eftersom jag litar på min hjärtevän gjorde jag som han sa. Och så var hela köket fullt av spenat, så man kan nästan säga att det var helt enkelt Adams fel att jag nästan fick åka in till sjukhus med brännskador och ett nerkladdat kök.

Självfallet kommer han att neka till detta, men jag vet sanningen;).

Idag kom Emmas brorson Emil på besök till salongen. Han är 3,5 år och världens sötaste unge.. Just nu är det döskallar för hela slanten, så idag var han utrustad med döskalleklocka, T-shirt och halsband. Jag har lovat honom att komma hem till hans hus någon dag för att baka chokladbollar... Och det gör jag gärna=).
h





Här är även en bild på supermytomanen


Och så har jag fått supergoda bullar av mamma som jag redan ätit upp en hel påse av=). Tack mamma!!!


Nu ska jag sova! Godnatt=)

Spenat

Då var ännu en dag med två träningspass och lite skola avklarad. Och som ni förstår är det inte Emma som skriver utan det är hennes käre Adde som tagit över tangenterna denna kväll.

Anledningen till att jag skriver är att Emma inte ska få komma undan med vad som hände för cirka en timme sedan. Det var så att fru Nilsson bestämt sig för att laga spenatsoppa idag. En ganska enkel procedur där man blandar en del ingredienser tillsammans med spenaten och på 10 minuter har man en tämligen nyttig måltid.  Matlagning är inte en av mina starkare egenskaper och jag överlåter oftast det till Emma.

Men vad hände egentligen med soppan? Jo efter 10 minuters kokande (jag tog tiden) tänkte Emma att den skulle bli godare om man mixade den lite. Så utan min vetskap hällde hon över den kokande soppan i mixern och drog igång….Tre sekunder senare hör jag ett vrål av smärta komma från köket. Jag joggar dit och får se kokerskan helt nerstänkt av spenat. Locket var alltså inte rätt ditsatt vilket resulterade i en bränd Emma och ett helt kök fullt av spenatsoppa. Både väggar och golv har nu en något grönare nyans än tidigare.

Lyckligtvis hann jag med att fotografera delar av förödelsen och ni kan njuta av bilderna nedan.



SKANDAL

Pinsamt är det rätta ordet på Paradise Hotells första avsnitt. Usch vad hemskt! Jackie har verkligen skämt ut sig om jag får säga vad jag tycker.. Jga tror inte jag kan titta på det fler gånger. Mer än så tänker jag inte uttrycka mig, är ni intresserade får ni titta själva! Äckligt, Pinsamt och patetiskt!

Senare idag ska jag röntga magen. Gallstensröntgen.. Vi får väl se om det visar något, men jag är tveksam. Alltid bra att vara på den säkra sidan! Nu på ett tag har jag faktiskt inte haft några attacker, så jag hoppas på att det håller i sig=). Det tråkiga är att jag inte får äta på sex timmar innan, så jag åt frukost vid halv nio... Jag kommer vara hur hungrig som helst! Speciellt när man inte får äta heller, haha.

Byta i sängen är det som står på listan idag... Renbäddat är så skönt!

Tänk att jag varit så korthårig=)

Hejsvej


Fika hos pappa

Sitter hemma hos pappa och fikar.. Han fyllde ju år igår. Han fick ett brev av mig, Frida och Jon att vi ska bjuda på mat och bowling en kväll. Jag älskar bowling så det blir kul=). Det jobbiga är att jag kommer klassa ut alla med hästlängder;).

Innan idag var jag en runda hos min kompis Patricia. Hon är en underbra männsika=). Saknar alla mina Bromöllatjejer som jag umgicks så mycket med innan. Och nu är dom så nära mig, så jag ska försöka träffa dom mer=). Har så roligt när jag får träffa alla....=).

Just nu mår jag som en prinsessa!

Pussokram

Paradise Hotell

Det får man absolut inte missa ikväll.... Hon som ska vara med från Kstad, Jackie Ferm har praktiserat en lite tid hos oss på salongen. Så eftersom att det är någon man känner till som ska vara med så är det xrta roligt. Jag skulle aldrig vara med i paradise hotell! Jag vet inte ens vad det går ut på.. Skitprogram egentligen, men ändå sitter man där och kollar.. haha.



Detta är Jackie och hennes pappa Lars-Inge Svartenbrandt, numera Ferm. Han är en av Sveriges mest kända brottslingar i Sverige.. Och tyvärr ska hon delta i kvällen Paradise Hotell.. Frågan är om det är så bra?

Malmö...

Då har man precis vaknat och inte i min egen säng utan i Stinas soffa=). Igår hade vi ättemysigt.. Vi lagade god mat, en god gryta med räkor och ris till=). Därefter åt vi massa godis och chips.. Visst är det fint med helg? Synd att den tar slut så snabbt bara...

Igår var vi även pa stan en runda. Och jag hittade såklart ngt på den stunden=). En hög kjol från Zara som jag måste byta för den var för liten.. Man får skylla sig själv när man inte testar innan man köper.. en body och ett linne.

Nu ska vi snart äta frukost=).

Pussokram

NÄSTA FREDAG...




 
 Artmade

Artmade - musikvideon till Mary J släpps nästa fredag!!


Underbara regninga lördag=)

Inget överraskande bra väder idag heller.. Kunde solen inte fått tittat fram lite?=). Adam har åkt till skolan för att skriva tenta, så nu får vi heja på honom=).

Kan inte sluta tänka på att nästa helg kommer jag få träffa underbara Mysan. Det ska självklart bli roligt att få träffa Frida och Mattias också, men mysan har plats nr.1, haha. Jag ska gosa med henne hela dagarna=). Det kan säkert vara uppskattat ändå, så får dom också lite avlastning...

Och eftersom pappa fyller år idag så hinner jag inte åka hem till honom för mitt tåg går om några timmar.. Men jag får komma och gratta imorgon istället=).

.   Hemma igen

Bilen på väg hem

Hemma i mammas lägenhet på kungsholmen och My lånar Görans mössa
Även Mysan hejar på Mjällby=)


GRATTIS PAPPA

Idag fyller pappa år... SÅ grattis på födelsedagen=).


Idol

Nu har jag precis kommit hem från Emmas hus=). Vi har varit nio tjejer som kollat på idol, ätit tacos och en massa godis! Nu är jag mätt som en padda och stor som en köttbulle=). Får snart vara nog med allt godisätande. Om det hade varit på helgerna hade det varit en sak, men varje kväll är inte ok. Måste ta tag i mitt ätande, haha.

Nu sover jag snart i soffan.. Imorgon bär det av till Malmö. Stina och jag ska ha mys med film, god mat... och godis igen gissar jag, haha.

Nu har jag hört rykten om att videon är nästan klar och helt klar kommer den att vara på söndag. Hoppas jag får se den snart och dessutom innan den hinner nå ut till er andra=). Jag återkommer med mer information=).

Nu ska jag äntligen få sova lite.. Sovmorgon är det bästa jag vet. Ingen klocka som ringer.....

Ja just det... Det var rätt person som åkte ut i idol idag! Jag hejar fortfarande på min idol Erik.. Han är den bästa=).

Pussokram mina vänner.

Ledig...

Idag har jag slutat tidigare så jag är redan hemma faktiskt=). Inte dåligt det! Men imorgon blir det en lång dag på salongen. Kommer säkert att jobba till tio..
Sitter här på internet och letar recept på något gott bröd jag hade tänkt att baka. Det får iofs bli till helgen för just nu har jag inte tid. Ska nämligen göra klart min bokföring som ska vara inlämnad imorgon.

På lördag är det nästan bestämt att jag ska åka till min kompis Stina i Malmö. Vi ska ha mys hela dagen, och bara ta det lugnt=). Adam han ska på grabbfest där inga brudar är välkomna, haha. Jag får väl ta hand om honom på söndagen.. Men tanke på hur mycket alkohol som han hade inhandlat på systembolaget;).  

Dags att återgå...

Här hittade jag en bild på mig när jag var brunhårig=)


Svininfluensan!

Jag har fått brev från vårdcentralen att jag kan komma imorgon och ta sprutan mot svininfluensan. Jag har inte bestämt mig om jag ska ta den eller ej. Och eftersom att jag inte gjort det, kommer jag inte att ta den imorgon. Jag tycker det är svårt att veta vad man ska göra? Jag vill inte ha något insprutat i min kropp när jag inte vet vad det är..
Jag är rädd för evenuella biverkningar i framtiden, vilket jag inte vill riskera.. Men jag vill inte heller dö i svininfluensan.. Man lär märka sen om man gjort rätt eller fel i att ta den/inte ta den! Om det nu hade varit så bra med vaccinet hade väl alla länder godkänt det? Jag är helt klart skeptisk...
Vem vet.. jag kanske skulle bli ett svin, haha.




Nu har jag varit på ett träningspass som heter BodyCombat. Det var mycket roligt.. BodyCombat är ett pass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, boxning och muy thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får större självförtroende.
Det är att rekommendera=).


Nu ska jag gå och duscha.... Kramkram

Tacokväll med familjen Berner

Tacokväll har vi haft här hemma. Jag älskar taco=). Det blir man aldrig trött på!
Skåpet är nu på plats som vi målade för ett tag sen och tänkte visa det=). Dessutom är min fina lampa också monterad...

Nu ska vi sova. Är trött... Men är ledig imorgon som tur är!

God natt!!!

 


Fars dag!!!!

Idag är det även den dagen vi ska gratta våra pappor... Så grattis till fars dag=). Jag ska köra hem till honom med ett paket senare under dagen!

Ikväll kommer Adams mamma, pappa och bror för att äta middag tillsammans med oss. Vi har redan bestämt att det blir tacos. Det blir man aldrig trött på. Så iv får åka till affären för att inhandla lite=).

Nu är det även bestämt att den 21 åker jag och Adam till Göteborg igen för att träffa Frida, Mattias och Mysan. Jag längtar redan!=)

Ha en fortsatt trevlig farsdag=)

Fest med Maif

Igår var vi på Hanöhus med Maif. Det var mycket folk och en massa underhållande på scenen. Vi fick sitta med Adams lagkompis Stoffe och hans flickvän Olivia. Och det var det bästa sällskapet vi kunde få=). Men såklart fanns det fler kring vårt bord som också var mycket trevliga=). Här kommer lite bilder iaf...

   

  

  

  


Godmorgon=)

Ännu en ledig dag...och jag kan sitta i mjukisbyxor hur länge jag vill=). Det bästa med och vara ledig är att få slippa sminka sig och få ha på sig precis vad man känner för!

Adam har åkt till skolan, men snart kommer Emma Palle så jag slipper vara ensam=).
Vi ska gå en liten runda och prata lite, sedan ska vi hit här och göra en magagod frukost! Det är mysigt.. Får väl tända lite ljus för stämningens skull;). Ja dessutom är vår lägenhet den kallaste i stan, så vill man inte frysa så får man tända upp en hel del=).

På lördag ska jag och Adam på maifs 70års jubileumsfest. Det ska bli trevligt.. Tror att det ska vara på Hanöhus för det är många som kommer.. Så att alla får plats=).

Jag vet att videon har börjat att klippas ihop och tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på mig än, men här kommer ett litet smakprov från klippbordet som artmade lagt upp på sin hemsida=).




Söndagsmys...

Ifredags var vi hembjudna till Adams föräldrar på middag. Vi åt kycklinggratäng med pasta=). Det var supergott! Jag fick även presenter, hehe... Av Magne och Gittan fick jag pengar, målarsaker till mitt skåp och en fin halloweenblomma=). Adams farmor och farfar fick jag också paket av.. Presentkort på Bromölla möbelaffär som är jättebra! Jag gillar ju inredning...
Efter idol åkte vi hem till Emmet för att spela poker.. Vi var fem stycken och jag kom tvåa=). Emma kom etta och resten av gruppen som bestod av killar kom efter oss;). Vi tjejer är så bra...haha.

Lördagen började vi med att åka hem till Adams föräldrar för att börja måla vårt skåp. Det var lite på tiden nu eftersom att det har varit där i ett tag=). Det kommer bli skitbra! Nu är det målat en gång och vi ska åka dit senare idag för att kanske måla ännu ett lager...
Vid sju åkte vi till Kstad för att äta på Bar.b.ko med Emma Jönsson och hennes kille. Många Emmor just nu, haha. Jag och Adam hade inte träffat honom så det var mycket trevligt=). Och såklart var det fantastisk god mat. Så har ni nte varit där så är det att rekommendera=).

När vi var mätta och belåtna gick jag och Adam hem till min jobbkompis Rebban. Hon hade fest och jag hade lovat att komma inom=). Vi var inte där så länge och åkte sedan hem till oss igen.
Jag var så trött så jag la mig på soffan och somnade. Kan ha varit den tidigare tröttheten plus vinet som gjorde susen=).

Söndag innebär tvättning... Som jag inte alls tycker är roligt, men det måste ju göras...

 





Hej hej hej



RSS 2.0