Mysans Dop!

Här kommer lite bilder från My Hildegard Iveskärs dop, som ägde rum i Mjällby kyrka. Efter kyrkan fortsatte firandet i Hällevik hemma hos Birgit och Göran. God mat och trevligt folk... Jag tror att Mysan också var nöjd med alla fina presenter hon fick=).



Jag fick leka lite med Mysan medan mamma och pappa duschade





Mattias läser ett fint stycke..





Mattias bror Fredrik fick äran att hälla vattnet till dopskålen




Här visar prästen upp Mysan för alla




Frida och Mattias vänner från Gbg sjunger en vacker låt




Jossan och dotter Lykke


Familjen Iveskär



Lite mingel innan maten serverades. Här ser man även lite av Fridas uppsättning som jag gjorde.


Presentöppning







Adde var också med på dopet


Mattias pappa så glad så



Frida häller upp nytt kaffe till farmor

God kväll...

Just nu sitter jag hemma hos min mamma i Bromöllla och har precis ätit min favvomat, tacos!
 Här hade jag även tänkt att se matchen som går idag mellan Sundsvall och Mjällby. Nu får vi verkligen hoppas på att de tar några poäng=).

Snokar runt på datorn bland lite gamla bilder som inte jag har i Sölvesborg. Hittade en bild som jag tycker är cool. Hannu Lilja har fotograferat och jag är modell. Han är en grym fotograf som tar skickliga bilder..


En annan rolig sak jag hittade var när jag gjorde min första brud. Då gick jag fortfarande i skolan och fick äran att göra hennes uppsättning. Jag kommer ihåg att det var ett jätte långt "arielhår". Kan fortfarande känna den pirriga känslan i magen. Det är en stor dag i brudens liv och då vill man såklart göra det bästa man bara kan=).



IMORGON ÄR DET FREDAGSMYS! OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR......=)

Uppdrag!

Idag har jag även haft trevliga Anna hos mig som jag färgade och klippte. Anna jobbar som sångerska i ett band och vill såklart glänsa på scen. Så jag hade tänkt att hjälpa henne med lite enkla och snygga snabbuppsättningar. Steg för steg ska jag försöka gör det så lätt som det bara går=).
Så i veckan hade jag tänkt att lägga upp lite bilder och tips!

Här är kommer en uppsättning från min gesäll. Lite mer avancerad, men elegant=). 


Nu ska jag gå och ta mig en dusch! Känner mig inte så fräsch. Imorgon blir det jobb igen och efter arbetet ska jag hem till min kollega Rebecca. Jag ska sova hos henne, för Adam ska åka till sundsvall och spela match. så jag vill inte vara ensam=). 
Men det är inte avspark förrän på torsdag. Eftersom den går på tv, ska jag självfallet titta på den!
HEJA MJÄLLBY!


Joico Golden Shimmer Gradual Self Tanner + Armband

Imorse när jag kom till jobbet stod det en produkt på min arbetsplats. Vi alla som jobbar på Myran fick en golden shimmer self-tanner av Emma som äger salongen. Jag blev väldigt glad och ska genast testa den. Kan vara bra då man inte fått så mycket sol i sommar, eftersom att jag inte haft någon semester.. Men det kommer kanske senare fram mot hösten=).

Produkten ska vara en uppbyggande brun utan sol, och blir inte orange som många andra blir. Så man kan smörja in sig varje gång man duschat tílls man uppnått den färg man vill ha.
Joicos hårprodukter för övrigt är bland dom bästa jag vet så vi får se vad denna hudlotion går för!

Senare under dagen kom Marianne, som gör egna smycken vilka vi hjälper till att sälja. Det känns nästan som julafton för mig idag, för av henne fick jag ett jättefint armband. Två presenter samma dag hör inte till vanligheten=). På armbandet hänger ett rött hjärta och en liten ängel med texten: made for an angel, ingraverat på baksidan.











Middag och mys

Nu har jag, Adam och min lillebror Jon som var på besök ätit en god middag. Det blev thaigryta med en massa sweet chili sauce till. 

Eftersom vi inte har någon diskmaskin får jag snart ta tag i disken, som troligtvis följs upp av lite mys i soffan. Jag hoppas att det går ngt bra på våra få kanaler. 1,2,4,och 6an.=).

Imorgon bär det av till jobbet igen. En fullbokad dag från 9-18. Underbart!Ha en fortsatt trevlig kväll!


Min systers dotter, My. Hon är det sötaste som finns!

Måste bara lägga in en underbar bild på My som är min storasysters flicka. Hon föddes på valborg, och jag är världens mest stolta moster!

Mitt första inlägg

Hej jag heter Emma och har försökt mig på att skaffa blogg. Så nu får jag göra ett försök! Ni är välkomna att titta in när som =)    

                                                                                                


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0